Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Branding

Construim, reimaginăm, extindem și administrăm branduri prin idei fresh care funcționează. Misiunea noastră este aceea de a elibera puterea, potențialul și valoarea business-ului tău, pornind de la definirea unei identități și unor valori coerente ce vor consolida comunitatea de brand.

Design

Livrăm mesaje vizuale remarcabile și adaptate brandului tău, bazate pe concepte de impact, ce inspiră emoțiile potrivite și asigură claritatea identității de brand.

Dezvoltare Web

Dezvoltăm experiențe web fluide și emergente care te vor ajuta să te adaptezi și să progresezi mai rapid decât competitorii tăi la nevoile pieții actuale. Ne dedicăm timpul pentru a înțelege toate fațetele afacerii tale, cu scopul de a crea, produce și livra platforme personalizate şi funcţionale, care generează rezultate și plus valoare.

Social Media Management

Dezvăluim povestea ta captivantă de business pe cele mai potrivite Canale Sociale, pentru a construi o comunitate loială de consumatori, printr-un conținut relevant, ce pune în valoare atitudinea propriului brand.

Search Engine Marketing

Mobilizăm brandul în scopul creșterii vânzărilor, prin campanii CPC eficiente și măsurabile, ce vor atrage acei clienți interesați de produsele sau serviciile pe care le oferi. Cu alte cuvinte, îți asigurăm vizibilitatea în locul și la momentul potrivit.

Strategie de promovare

Definim poziția actuală a brandului pe piață și stabilim obiectivele sale de business, ca mai apoi să planificăm modul prin care le putem îndeplini, în funcţie de nevoile publicului tău țintă.

Content Marketing

Dăm voce brandului prin cuvinte alese și rânduite cu măiestrie, ce dau naștere mesajelor sonore și captivante. Cu toate că, ne folosim de arta copywriting-ului pentru fiecare proiect Colibri, asigurăm și servicii distincte de Content Marketing pentru clienții noștri.

Scroll