Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

VERRA - Instalații Adevărate

Un proiect de rebrading complet ce a insuflat un plus de căldură imaginii unei companii dedicate să ofere un set integrat de servicii şi produse pentru sistemele de instalaţii, adaptat nevoilor clientului.

SERVICII

Naming

Branding

Dezvoltare E-commerce

Strategie de comunicare

Social Media

Un nume călduros

Un nume și o identitate care inspiră căldură, confort și adevăr. Dacă vechea identitate ilustra exact contrariul, noua identitate Verra, de la numele de brand până la slogan și paleta coloristică, transmite publicului ţintă sentimentul de confort, dar şi calitatea produselor comercializate.

Am pus la punct instalaţia online

Pentru noul brand se impunea și un magazin online dinamic, responsive şi relevant. Zis și făcut! Acesta a fost dezvoltat și implementat prin intermediul noii noastre platforme CMS, dedicată magazinelor online.

Catalog atractiv de produse

Împreună cu suita de materiale de promovare, imaginea catalogului de produse a avut parte de o transformare printr-un design aerisit și călduros, în care vizualul grăiește de la sine.

Am pus în funcţiune motorul SEM

Pentru îndeplinirea obiectivelor asociate campaniei de promovare Verra - creşterea notorietăţii şi a vânzărilor - am demarat o campanie SEM adaptată nevoilor clientului.

Scroll