Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

RentEasy - RENTING MADE EASY

În acest proiect inedit de business imobiliar, am avut ca obiectiv principal construirea unei imagini ce inspiră vitalitate şi încredere, pentru un concept relativ nou pe piaţa locală de închirieri, cel de Property Management şi servicii complementare de intermediere şi consiliere pentru proprietari şi chiriaşi.

SERVICII

Naming & Branding

Dezvoltare Web

SMM şi SEM

Online Content Strategy

Identitate vizuală proaspătă

Iașul, orașul celor 7 coline, a fost principala inspiraţie pentru imaginea RentEasy. Reprezentarea așezării și atmosferei sale s-a redat printr-un simbol grafic în culori vii, de formă septagonală în care se pune "punctul" pe nevoile clientului.

 

Am pus punctul şi pe Responsive

Chiriaș sau proprietar, român sau străin, utilizatorii noului site vor descoperi o platformă responsive plină de informaţii utile în format bilingv (Română şi Engleză) şi un catalog divers de oferte detaliate, cu imagini clare, cum toate platformele imobiliare ar trebui să fie.

Comunicare prietenoasă

În promovarea noului brand am apelat la o Strategie de Content Marketing bazată pe diseminarea unor articole informative de tip "how-to", într-un ton prietenos ce se pliază pe nevoile unui public ţintă tânăr şi cosmopolit.

 

Campanie SEM eficientă

Adiacent realizării proiectului de branding şi a campaniei de promovare, am demarat o campanie SEM productivă prin care am reuşit să plasăm clientul pe harta digitală a închirierilor de apartamente din Iaşi.

Scroll