Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Opera Craiova - Pentru iubitorii de cultură

Opera Română a atins rapid registrul acut pe scena pe care joacă de atâția ani, dar avea nevoie de o imagine în mediul online, care să vină în întâmpinarea cererii digitale, tot mai pregnante, de informaţii culturale de calitate.

SERVICII

Dezvoltare web

Content Management

Website cu Design Regal

Fiecare element al site-ului a urmat o traiectorie teatrală, artistică şi mai ales responsive, dar în acelaşi timp modernă şi accesibilă, perfectă pentru a face poftă de consum cultural.

 

Actul II

O funcţionalitate foarte utilă pentru echipa de publishing a Operei a fost reprezentată şi de integrarea repertoriului într-un Calendar responsive, interactiv şi informativ pentru utilizator.

Final Spectaculos

Stimularea digitală a consumului de cultură a avut loc printr-un conţinut informaţional reorganizat, de la biografii până la repertorii, prezentate sub un aer estetic proaspăt, nu numai în limba română, cât şi în alte două limbi de circulaţie internaţională.

Design adaptiv

Ulterior, am proiectat și construit un website de prezentare responsive îndrăzneţ şi predominant vizual, în care imaginile şi textele ilustrează bunătatea produselor Fire Ribs.

Strategie de marketing

Prin implementarea unei strategii de content management a contului de Facebook ”ce lasă gura apă”, un grup numeros de persoane a fost atras către locația noului concept de Bar-B-Q House.

Scroll