Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Oana Gold Gym - Train with the Champions

Un proiect de rebranding inspirat de voinţa unui campion, Oana Heredeu. Oana Gold Gym avea nevoie de o identitate pe măsura palmaresului membrilor săi. Era momentul prielnic pentru ca noi să intrăm în forţă şi să facem ceea ce ştim cel mai bine.

SERVICII

Rebranding

Design materiale promo

Dezvoltare Web

Content Management

Strategie SMM

O identitate vizuală de campion

Cercul, completat de simbolul grafic al brațelor, ilustrează un stil de viaţă sănătos care se perpetuează prin forţă. Iar, paleta de culori, asemenea aurului, transmite performanţă, succes, exclusivitate şi seriozitate. Toate aceste valori diferenţiază Oana Gold Gym de restul sălilor de fitness. 

Un site cu greutate

Platforma digitală a sălii de fitness a fost construită pentru a rezona cu spiritul de campion al membrilor acesteia, într-un design aerisit, îmbinat cu vizualuri spectaculoase, respectând paleta de culori a identităţii vizuale.

Social Media Management

Strategia de content management a inclus alternarea mesajelor concise şi motivaţionale cu imaginile ce surprind activitatea în sala Oana Gold Gym, cât şi postări ale ambasadorilor sălii, campioni naţionali şi internaţionali în domeniul fitness-ului şi culturismului.

Scroll