Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

MensMentis - READY FOR FITNESS!

MensMentis, cel mai mare importator şi distribuitor de echipamente de fitness premium din România, a hotărât că e timpul să joace în altă ligă şi să-și consolideze o imagine nouă de brand, mai "tonifiată". Iar, în cursa lor de rezistenţă şi viteză ne-au cooptat şi pe noi.

SERVICII

Rebranding

Dezvoltare E-commerce

Strategie de comunicare

Social Media Marketing

Organizare "Tiger Classic"

Marketing "Tiger Classic"

Forța are acum o nouă înfățișare

Siguranță. Echilibru. Stabilitate. Esența MensMentis a fost comprimată într-o identitate vizuală puternică. De unde provine? Din îmbinarea vizuală a unui bust de campion de culturism, cu acronimul MM.

O interfață digitală puternică

Un shop online cu multiple funcționalități şi soluţii "custom", integrate atât în modulul de interfaţă, cât și în cadrul platformei CMS, împreună cu o imagine fresh, complet reinterpretată, pun premizele unei noi etape în strategia de vânzări online a Companiei.

Cel mai mare festival sportiv din România

Acest parteneriat s-a consolidat și prin implicarea echipei Colibri atât în organizarea, cât și în conturarea și implementarea strategiei de promovare online a unui proiect de suflet pentru MenMentis - cel mai mare festival sportiv din România, Tiger Classic Bucharest.

Scroll