Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

CPT Protection - Soluții Paratrăsnet

CPT Protection este o companie din Iaşi ce furnizează soluţii complete împotriva trăsnetului, pentru întreaga ţară. Principalele probleme cu care clientul nostru se confrunta erau o imagine depăşită, o identitate ce nu prezenta unitate în modul de comunicare şi un site defectuos structurat, ce determina probleme de navigare.

SERVICII

Rebranding

Design materiale promo

Design materiale suport

Dezvoltare web

O identitate trăsnet

Noua identitate vizuală mai clară, simplă şi concisă, ilustrează balanţa între protecţia produselor de înaltă calitate comercializate şi profesionalismul serviciilor de evaluare şi consultanţă oferite clienţilor săi.

Ai nevoie de paratrăsnet?

În dezvoltarea portofoliului online de produse, obiectivele principale au fost: structurarea logică şi accesibilă a catalogului şi implementarea unui modul special de calcul al riscului (conform normelor în vigoare), pentru a ajuta utilizatorul să afle, într-un timp fulger, dacă are sau nu nevoie de paratrăsnet.

Soluţii digitale împământate în nevoi

Pe lângă designul impunător, dar în acelaşi timp aerisit, website-ul prezintă ca şi funcţionalităţi suplimentare posibilitatea de adăugare a produselor şi accesoriilor într-un wishlist prin intermediul căruia utilizatorul poate cere oferta fulgerător de rapid.

Scroll