Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Clubul Educațional Kiki

Clubul Educaţional Kiki, ”o prăjitură cu un altfel de gust” (după cum ar spune și clientul nostru), oferă un concept diferit de grădiniţă, bazat pe principii ecologice şi sustenabile. Toate zonele grădiniței îndeamnă și ajută copiii să înțeleagă în mod practic mediul în care trăiesc şi de ce natura trebuie protejată. Spaţiu verde, activităţi interactive, loc de joacă sigur, personal dedicat, într-un cuvânt, Kiki.

SERVICII

Branding

Dezvoltare Web

Content Marketing

SEM

Social Media Marketing

Identitate vizuală jucăușă

Pornind de la un nume drag clientului nostru, am dezvoltat identitatea vizuală și materialele grafice ce au în comun paleta vibrantă de culori și energia jucăușă pe care doar un curcubeu le poate emana.

Mobile-first website

Următorul pas al strategiei propuse a constat în construirea unui site pe măsură. Pornind de la un set de informații succinte, acesta a fost gândit mobile first, format din coloane modulare viu colorate, uşor de cascadat pe ecranul unui mobil.

Strategie de marketing eficientă

Am realizat și campanii eficiente de AdWords și Social Media prin care am atras un grup numeros de părinţi dornici să-şi înscrie copiii pentru a învăța într-un mediu natural și interactiv.

Scroll