Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Armonie - Terapie pentru Suflet!

Armonie, o clinica psihologică din Iaşi care doreşte să ofere clienţilor săi un mediu intim şi confortabil în care să discute obstacolele de care se lovesc. Clinica își propune să modifice percepțiile generale legate de ”mersul la psiholog”, oferind servicii de calitate şi un real ajutor pentru cei aflaţi în dificultate.

SERVICII

Naming & Branding

Dezvoltare Web

Content Management

SMM & SEM

Design materiale promo

Design interior

Un nume rezonant

Conceptul de bază al proiectului a fost metamorfoza. Ce element poate simboliza mai bine schimbarea decât fluturele. Și ce cuvânt poate reprezenta mai bine finalul metamorfozei, dacă nu armonia. Iar, pentru a accentua vizual ideea de receptivitate la schimbare, am adăugat un accent deschis pe ultima literă a numelui.

Redescoperirea identităţii vizuale

Ca şi simbol grafic perfect pentru a ilustra metamorfoza, am ales un fluture cu o compunere grafică de 7 elemente și o gradaţie coloristică din centru spre exterior, care simbolizează dezvoltarea sufletului uman spre armonie.

Am răspândit armonie

Identitatea vizuală astfel creată a fost încorporată cu succes şi în materialele suport realizate: cărți de vizită, agende, semne de carte, calendare de birou, toată suita necesară ca oricărui client al clinicii să i se insufle ideea de profesionalism şi gândire pozitivă.

Regăsirea în mediul online

Site-ul de prezentare creat pentru Armonie a fost dezvoltat în aceași tonalitate calmă, caldă și optimistă în care au fost concepute și restul materialelor de promovare.

Scroll