Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Apollo - Apă, Soare şi Răcoare

Un proiect fresh, cu un concept de "grassroots" marketing de un real succes în mediile sociale. Practic, un cocktail savuros de likes, comments & shares pentru piscina Apollo Summer Lounge, o oază de plăcere acvatică, aproape de oraş şi la dispoziţia oricărui doritor de voie bună şi bălăceală.

SERVICII

Branding & Naming

Comunicare de brand

Strategie de Marketing

Dezvoltare Web

SMM

Design materiale promo

Identitate de brand răcoroasă

Conceptul de branding s-a axat pe transpunerea imaginii locaţiei prin cea a zeului Apollo, recunoscut drept Zeul Soarelui. Simbolistica creată este completată de sloganul simplu, direct și concis, realizat într-o tonalitate jucăușă și prietenoasă, ideală pentru comunicarea cu publicul său țintă.

Materiale promo atrăgătoare

Briza identităţii vizuale a cuprins toate materialele de promovare a noii locaţii, de la meniuri până la semnalistica outdoor şi a atras publicul în mod constant, în fiecare sezon estival.

Rezultate savuroase

Campania de marketing implementată a avut un real impact în mediul reţelelor de socializare, pagina de facebook a locaţiei fiind una cu cel mai mare engagement organic al fanilor săi. Iar, locaţia în sine a căpătat renume ca fiind un brand prietenos ce răsplăteşte interesul şi fidelitatea.

Scroll