Colibri Consulting

Strada Gheorghe Săulescu, nr. 29, clădirea Chronos, etaj 4, Iaşi, România
+40749322076
+40743942816
office@colibridesign.ro

Puterea de a fi Altceva

07.06.2017 10:40 Ioana

Politica de fidelizare

Ne desfășurăm activitatea într-o economie cu piață liberă, globalizată și digitalizată, în care companiile duc o luptă continuă pentru cota de piață și recunoaștere, în care a fi diferit și a fi relevant, în același timp, devin activele cele mai valoroase ale unei companii de a atrage și reține clienții mult doriți.

Dacă aruncăm o privire în jurul nostru, putem observa companii care desfășoară aceeași activitate, promovează aceleași servicii, vând aceleași produse. Dar, câte dintre acestea au curajul să se prezinte altfel, să iasă din mulțime?

În acest context succint prezentat, credem că ar fi oportun să vă împărtăşim o poveste de advertising pe care nu mulți o cunosc. Esența acesteia se constituie drept un concept bazat pe rebeliune împotriva clișeelor publicitare, născut la Iași, printre minţi agere, cu pasiune şi idei autentice pentru ocupaţia creativă. Noi îl numim ALTCEVA.

Dar, nu putem avansa povestea lui ALTCEVA fără a vorbi și despre COLIBRI. Cine și ce este COLIBRI? O echipă de tineri creativi și visători, ce se identifică ca și grup cu versatilitatea, eficiența și inventivitatea pasării al cărui nume îl poartă. O echipă implicată în evoluția business-urilor prin branding, design, web, consultanță și marketing. 

Noi, cei care credem cu pasiune în forța designului de a genera idei și soluții de valoare pentru business-uri și în puterea strategiei eficiente care transpune designul bun, într-un potențial de brand excelent, suntem COLIBRI.

Cum funcţionăm?

Prin proiectele de branding, eliberăm puterea, potențialul și valoarea business-urilor, pornind de la modelarea și finisarea identității de brand și identificăm ideile fresh care funcționează cu adevărat. Mai apoi, inspirăm emoțiile potrivite și asigurăm claritatea mesajelor sonore și captivante, prin concepte vizuale de impact și cuvinte alese și rânduite cu măiestrie.

Iar, pentru a ajuta clienții să se adapteze și să progreseze mai rapid pe piață, dezvoltăm experiențe web fluide și emergente. Ca mai apoi, să dezvăluim și să propovăduim povestea lor pe toate canalele media incluse în strategia de promovare.

În final, după zeci de ore de muncă, iterații și un bagaj mare de cunoștințe, dăm o altfel de voce brandului și o facem auzită.

Ce înseamnă acest ALTCEVA pentru noi?

Întreaga noastră activitate este coordonată de cele patru valori Colibri: familie, curaj, creativitate și pasiune. Acestea duc la formarea acestui ALTCEVA.

Credem în familia Colibri, compusă din membri diferiți, unici, ce au exact know-how-ul și caracterul necesar pentru a materializa obiectivele propuse. În cuibul Colibri diversitatea de idei este pusă la loc de onoare și știm să punem în valoare calitățile fiecărui membru, pentru ca toată echipa să se coaguleze și să performeze în jurul unui obiectiv. Fiecare dintre noi este un ingredient esențial pentru ca ”preparatul” final să întreacă așteptările, să fie ALTCEVA.

Desigur, familia Colibri nu se rezumă doar la membrii echipei. Din ea fac parte și clienții alături de care am muncit pentru a construi business-uri cu valoare adăugată. Dar, și partenerii noștrii de nădejde care ne-au ajutat mereu să facem acest lucru posibil.

Credem în curajul de a-ți asuma obiective de business ambițioase, curajul de a le pune în aplicare indiferent de riscuri și curajul de a rămâne autentici. Acest curaj se materializează în proiectele îndrăznețe pe care le acceptăm ca provocare.

Mai mult, credem cu pasiune. Suntem pasionați de munca pe care o realizăm, o visăm, o respirăm și ne-o perfecționăm pas cu pas, iar aceasta provine dintr-o dorință naturală, organică, de a fi din ce în ce mai buni. De aceea fiecare etapă a proceselor de creaţie şi implementare este realizată cu dedicație şi profesionalism. Şi, tocmai această pasiune pentru ceea ce facem ne oferă imboldul necesar pentru a crea ALTCEVA pentru clienţii noştri.

Și, nu în ultimul rând, ALTCEVA este o promisiune proprie realizată către business-uri de a oferi creativitate și relevanță cu fiecare produs sau serviciu livrat. Iar, munca pe care o realizăm în fiecare zi reprezintă dovada că această promisiune este respectată.

Astfel, în cuibul nostru a prins contur, în mod firesc, conceptul de ALTCEVA.

Totuși, cum a fost conturat acest credo drag nouă, poate vă întrebați? Totul a pornit de la ideea menționată de un client drag nouă. Acesta își dorea reîmprospătarea imaginii grădiniței sale printr-o identitate digitală. Își dorea o prăjitură cu un altfel de gust. Era în căutarea lui ALTCEVA, iar, la final de proiect, a declarat că a primit ceea ce căuta.

Acest lucru îl realizăm pentru fiecare dintre clienții noștrii. Analizăm nevoile, adunăm ingredientele de care avem nevoie, deconstruim toate aspectele business-ului pentru a le reorganiza și potrivi în cea mai bună variantă a sa și amprentăm piața cu noua imagine prin proiecte îndrăznețe și rezultate măsurabile. Livrăm ALTCEVA.

Ce ar trebui să însemne ALTCEVA pentru tine?

Adevărul este, că oricine poate fi diferit. De fapt, cu toții suntem. Dar, pentru un business, adevărata provocare constă în a fi diferit într-un mod relevant, de preț pentru audiența sa și care creează un avantaj competitiv. Iar, pentru asta trebuie să muncim. Împreună.

De aceea, țelul Colibri constă în a descâlci procesele complicate pe care le implică construirea și promovarea unui brand, de a livra idei îndrăznețe, dar relevante, pentru a construi o comunitate de brand şi de a te ghida pentru proiecte performante și de succes. Cu alte cuvinte, rolul nostru este de a te transforma în ALTCEVA.

Ioana

Storyteller in Colibri's nest and a true seaker of Something Else. I believe in people, stories and authenticity.

Scroll